Tarieven

Ik hanteer volgende tarieven voor individuele begeleiding:

Duur Tarief
1e afspraak 75 min. 60 euro
2e afspraak 45 min. 40 euro
Vervolgafspraak 20-30 min. 25 euro
Meting lichaamssamenstelling(= éénmalige consultatie) 20-30 min. 25 euro

Voor bepaalde diëten kan de duur en het tarief afwijken.

Kom je als koppel of als gezinsleden die op hetzelfde adres wonen (bv. vader en dochter) samen op consultatie? Dan genieten jullie van een voordeliger tarief.

Gelieve na elke consultatie af te rekenen. Dit kan cash of via je banking app.

Gelieve mij minstens 24 uur op voorhand te verwittigen indien je afspraak niet door kan gaan. Dan kan iemand anders gebruik maken van de voor jou gereserveerde tijd. Als je laattijdig of niets laat weten, gaat deze tijd verloren en dat is jammer. De kosten van de consultatie zullen in dit geval in rekening worden gebracht. Bedankt voor je begrip!

Soms denken mensen dat het geen zin heeft om een afspraak na te komen als het niet gegaan is zoals gewenst. Het is dan juist belangrijk om wél op consultatie te komen. We kijken dan samen wat er mis is gegaan en waar het voedings- of dieetplan bijgestuurd kan worden. Misschien is het niet zo slecht gegaan als je dacht? Een afspraak niet nakomen of verplaatsen vertraagt ons traject en dat is jammer.

Coachingtrajecten

De prijzen van de coachingtrajecten kan je hier terugvinden.

Terugbetaling

Bijna alle ziekenfondsen of mutualiteiten voorzien een tussenkomst in consultaties voor voedingsadvies en dieetbegeleiding bij een erkend diëtist(e). Elk ziekenfonds heeft hiervoor andere voorwaarden die regelmatig wijzigen. Hier vind je een overzicht, of je kan contact opnemen met je ziekenfonds.

Er wordt een tussenkomst voorzien voor diabetespatiënten (type II). Bij het ´voortraject diabetes´ (vervanging van de diabetespas) heb je recht op max. 4 educaties* (onder bepaalde voorwaarden) en 2 keer 30 minuten voedingsadvies per kalenderjaar. Bij het ´zorgtraject diabetes´ heb je recht op max. 5 educaties* en 2 keer 30 minuten voedingsadvies per kalenderjaar.

* Eén educatie duurt 30 minuten. Als diabeteseducator kan ik ook educaties verlenen.